Vanliga fel som män gör i sexlivet. Del 2

19. Tar av sig byxorna innan sockorna

Bli aldrig sående i strumplästen. Sockor först, byxor sedan. En karl i strumplästen är ingen vacker syn.Om du inte har på tok för långa tånaglar – behåll då strumporna på.

20. Trycker in den för fort

När det är dags för själva penetreringen så är det inte ”snabbast in vinner”. Tvärtom. Ta det mycket lugnt och reta henne lite, stoppa inte in den mer än fem cm de första fem minuterna, och sedan, långa långsamma drag. Det är först mot slutet som du kan damma på lite mer. Om nu kvinnan ifråga vill detta!

21. Kör för hårt

Att tvåhundra gånger på tre minuter, med full kraft banka in dina höftknölar i hennes lår. Är inte särskilt skönt för henne, om hon inte är extremt upphetsad eller ber om det. Så ta det lite vackert.

22. Kommer för fort

Detta är mannens värsta mardröm. Om du kommer före det att hennes kropp vridit sig i njutning. Se till så att du har en backup plan som garanterar att kvinnan får sitt ändå.

23. Att komma för sent

Detta är faktiskt värre än föregående. Att ligga och fila i tiominuter extra är inte särskilt lovande för framtiden. Det sista du vill är att hon ska förknippa sex med tristess och en öm vagina!

24. Frågar henne om har kommit

Detta bör du kunna avgöra. Om du inte vet, fråga inte. Är det så att hon inte kommit så sätter du henne i en lite pinsam situation.

25. För mesiga när de praktiserar oralsex

Som sagt var försiktig och mjuk, men du får heller inte vara rädd för att när det är dags, använda hela munnen och som de säger i USA ”Eat some pussy”. Hugg in och njut av kvinnans smak. Gillar du inte smaken? Då finns det flera hjälpmedel som du kan använda. Bland annat smaksatt glidmedel och ”bodybutter” som gör att det smakar lite bättre. För att bli en bra älskare så måste du vara beredd att hugga i. För att bli en excellent älskare så måste du älska kvinnans kön och saft.

26. Trycker kvinnans huvud ner mot sitt kön

Vill du få oralsex så är detta det sista du bör göra. Det signalerar: jag är man och jag bestämmer, du ska lyda! Låter det som en fras som du tror kvinnor gillar? Skulle inte tro det va. Det bästa sättet att få henne att använda munnen är att använda din. Om det inte går automatiskt så kan du fråga henne lite försiktigt.

27. Varnar inte innan de kommer

Om hon er dig oralsex så måste du varna henne innan du kommer. Det är upp till henne vad hon vill göra med din sats. Visst, du kan be henne att ta den i munnen men beslutet är hennes. Tjata inte. Om ni inte skyddar er så är det givetvis oerhört viktigt att du frågar om det är ok att komma inuti henne, om det nu är det du vill.

28. Att när hon ger dig oralsex jucka mot henne

Det är ingen bra idé. Ligg eller stå stilla, låt henne göra sitt jobb.

29. Apar efter porrfilmer

Ta inte efter allt de gör i porrfilmerna. Det är inte på riktigt. Jag vill påstå att inte alla tjejer tycker om att du kommer i deras ögon och öron, eller daskar dem på rumpan.

30. Ber henne rida alldeles för länge

Att be henne rida är helt ok. Att bara ligga där och ta emot i 20 minuter är inte ok. Det är viktigt att du ger henne uppmärksamhet och smeker henne tillbaka undertiden hon rider.

31. Gör ett försök med analsex och skyller på att det var ett misstag

Det enda detta resulterar i är att du placeras i facket klantskallar. Vill du ha analsex så fråga henne helt enkelt. Många kvinnor älskar analsex om det görs på rätt sätt. Problemet är alla egoistiska idioter som ger sig in på ett område de inte behärskar. För att lyckas med analsex så behövs det kunskap, tillit och oerhört stor försiktighet.

32. Fotograferar utan att tjejen egentligen vill

Att ta erotiska kort kan vara öerhört eggande för båda parter. Men det är oerhört viktigt att bägge är med på det hela. För att tjejen ska känna sig trygg så är det kanske bäst om hon behåller både kort och negativ hos sig. Detta gäller förstås omvänt också.

33. Har ingen uppfinningsrikedom

Testa vindruvor ,vin, vatten, kroppschoklad, annorlunda ställningar, vadsomhelst som gör att samlivet inte blir slentrianmässigt.

34. Vill ha kvinnorna i avancerade erotiska poser

Är du ihop med en svensk tjej från Bromölla så ska du inte försöka få henne att uppträda som en ungersk cirkusprinsessa. Alla kan inte gå ner i split. kan du? Du får aldrig låta en kvinna känna sig obekväm.

35. Letar efter hennes prostata

Läs detta noggrant: Kvinnor har ingen prostata! Det är ingen idé att du letar, den finns inte. Experimenterar ni med analsex så kommer här ett tips: Det är inte djupet som räknas. Inte alls.

36. Ger kvinnor sugmärken som sitter i tre månader

Att slicka och suga en kvinna på halsen kan vara oerhört upphetsande för kvinnan. Men att ge henne jätteblaffor till märken är inte bra. Ska du bitas så se till att göra detta mycket försiktigt.

37. Använder för grovt språk i fel situation

Alla gillar inte grovt språk. Gillar inte din kvinna detta så håll tillbaka, för din egen skull.

38. Smiskar kvinnans ända som om det var en häst

Lite lätt smisk kan vara oerhört upphetsande vid rätt tillfälle. Om du däremot smiskar för hårt vid fel tillfälle så kan det bli oerhört fel. Alla gillar inte smisk. Vissa gör det.

39. Avslutar innan kvinnan har fått orgasm

Det är ditt ansvar att hon kommer. Du måste få till det. Var lyhörd för vad hon gillar och var inte rädd för att konversera med henne och fråga om vad hon gillar bäst. Tillslut så blir du expert.

40. Vilar hela kroppshyddan på tjejen

Män är stora, kvinnor är små. Du ska inte vila hela din tyngt på henne. Du har armar, använd dessa till stöd.

41.Tackar för att de fått sex

Tacka aldrig för att du fått sex. Säg att det var underbart skönt och att hon är öerhört duktig på det hon gör. Men tacka inte. Sex är ett gemensamt utbyte. Det är inget hon ger dig, det är något ni upplever tillsammans, du ger lika mycket som hon. Undantaget är om hon ger dig ett handjobb på stående fot. Då kanske ett litet tack kan vara på sin plats, men överdriv inte.

42. Har dålig hygien

Få saker kan vara så avtändande som dålig hygien, och då särskilt vid de intima regionerna. Var mycket noga med att du är hel och ren då du är ute efter ett litet nyp.