Vanliga fel som män gör i sexlivet. Del 1

1. Är alldeles för heta på gröten

Börja försiktigt långt innan själva akten. Ge henne blommor och beröm, smickra henne. Med andra ord: Var en helt underbar kille.

2. Glömmer att kyssa henne ordentligt

Kyssar är en viktig ingrediens i ett fungerande samliv. Kyss henne ofta!

3. Rakar sig dåligt

De kvinnor som gillar att bli sandpapprade på kinderna och på låren är inte lätta att finna. Var mycket noga med rakningen. Det visar att du bryr dig om både dig och henne.

4. Knådar hennes bröst

Kvinnans bröst är inte till för att knådas! De ska smekas och gullas med, var omtänksam. Använd mjuka lugna rörelser och undvik bröstvårtorna, spara dessa till dess att höjdpunkten närmar sig.

5. Biter i bröstvårtorna

De ska inte bitas i! Använd din tunga och slicka dem försiktigt, det är jätteskönt. Om tänderna ska användas så nafsa gärna lite lätt, men bit inte hårt det är sällsynt avtändande.

6. Tvinnar bröstvårtorna

Bröstvårtorna är inte en ratt där du ställer in rätt radiostation! Du måste fokusera på hela bröstet, inte bara på bröstvårtorna. Detta är viktigare än du tror.

7. Glömmer bort att en kvinna är mer än bara underliv och bröst

Ett tips: Vid förspel så är insidan av låren mycket viktigare än klitoris.

8. Vet inte var klitoris sitter

Vet inte en kille var klitoris sitter så kan han aldrig bli en bra älskare. Punkt slut. Vet du inte var den sitter? Ta reda på det nu! Nu!.

9. Trasslar in sig i hennes kläder

Är ni bägge heta på gröten och du är osäker på hur du ska få av hennes specialknäppta kjol? Be henne då att ta av den. Det är bättre än att du ger dig in på ett område du inte behärskar.

10. Lämnar kondomen på hennes nattduksbord

Mannen använder den. Mannen gör sig av med den.

11. Attackerar klitoris

Klitoris är en känslig manick. Smek runt omkring också, inte bara rakt på. Och du se till så att det är fuktigt.

12. Tar en paus mitt i

Ska det vara en paus så se till att den är kort. Generellt sett så är paus det samma som misslyckande. Har hon inte nått nirvana än så är det bara att fortsätta. Men. se nästa punkt.

13. Vet inte när tåget har gått

Har du legat i trettio minuter och vispat med din tunga utan resultat? Då kanske det är läge att ge upp. Det är som de säger i ”Top Gun”: Det är bättre att vika undan en stund än att framhärda i ett svårt läge. Du måste läsa kvinnans signaler.

14. Klär av henne hafsigt och osexigt

Du måste få henne att känna sig sexig. DVS ryck inte av henne polon så att hela hon blir statisk och håret står rakt upp. Nyckelorden är varsamhet och finess.

15. Drar och sliter i hennes trosor

Att försiktigt genom hennes trosor smeka hennes venusberg kan vara oerhört sexigt. Att dra hennes stringtrosor upp mot ryggen är det inte.

16. Försöker få in så många fingrar som möjligt i vaginan

Ägna störst uppmärksamhet åt utsidan och för sedan försiktigt in ett finger i henne och se hur hon reagerar. Gillar hon det så kanske hon vill ha två, läs av hennes signaler, kvinnan bestämmer.

17. Smeker och masserar henne för hårt

I förspel är det varsamhet som gäller. Var mycket mjuk och sensuell.

18. Klär av henne för snabbt

En enkel regel är att plocka inte av henne en enda pinal till dess att hon knäppt upp en knapp eller ger någon annan signal som tyder på att hon vill få av dina kläderna.