EREKTION EFTER ALKOHOL: TÄNKANDE I PERSPEKTIV

Påverkar alkohol en erektion, och vad är dess effekt?
Män själva kan svara på frågan om alkohol påverkar erektion. Det finns ett inflytande, medan många rapporterar att efter en stark dryck är erektionen starkare och kön varar längre, och därför kan det antas att libido ökar. Detta är sant eftersom alkohol påverkar produktionen av serotonin, dopamin, opiater, stimulerar produktionen av neurotransmittorer. Överflödet av dessa ämnen ger hjärnan ett kraftfullt kommando för att skapa erektion, och resultatet kan observeras från första hand. På samma sätt förlängs erektionen och alkohol kan påverka kroppen så att det inte kommer att inträffa om dosen av drycken var tillräckligt hög – detta resultat ger effekten av neurotransmittorer på ryggmärgen i ländryggen. Även efter att ha druckit öl kan du få denna effekt.

Erektion och alkohol under påverkan av alkohol är alla grundläggande instinkter, inklusive sexuella, disinhibiterade. Det kan inte bara vara sexuell lust, men också aggression, hunger och så vidare – Detta beror på inhiberingen av aktiviteten hos hjärnans temporala lober. I ett nyktert tillstånd hämmar dessa lober naturliga instinkter, under påverkan av alkoholförgiftning:

Bromsmekanismer slutar fungera-helt eller delvis,
Detta skapar ett naturligt problem, men ökar en persons sexuella lust.,
Styrkan ökar.
Det bör emellertid förstås att effekten av alkohol på erektion är begränsad till exponering av grundläggande instinkter, och denna åtgärd förbättrar inte styrkan alls. Och efter en tid kan effekten observeras i omvänd ordning – speciellt när doserna av alkoholintag ökar. Stimulering ersätts av undertryckning, det finns problem med libido och styrka.

Erektion och alkohol: varför stannar stimuleringen?


Den mänskliga hjärnan har många receptorer utformade för att uppfatta vissa neurotransmittorer. När de utsätts för dessa centra orsakar mediatorer vissa fysiologiska reaktioner: erektion eller vice versa, dess undertryckande. När det är berusat frigörs ett alltför stort antal mediatorer, vilket aktivt stimulerar de centra som är ansvariga för erektion, och därför minskar känsligheten hos dessa receptorer över tiden. Effekten av alkohol på erektion är att de centra som var ansvariga för dess undertryckande inte lider alls. Och därför börjar den motsatta effekten med tiden observeras, när alkohol helt upphör att vara en inledning till snabb sex, omedelbart och aktivt samlag, och vice versa, undertrycker redan sexuell lust och förhindrar att en man utför en sådan roll. Processen att ersätta en reaktion med en annan observeras efter cirka 35 år, förutsatt att alkohol konsumeras systematiskt. Och därför har frågan om hur en erektion och alkohol är sammankopplade, och varför dessa relationer förändras över tiden till polära andra, ett helt naturligt svar.

Och det är ingen mening att bli förvånad över detta, eftersom den mänskliga hjärnan är dynamisk och det förändras verkligen över tiden. Genom att regelbundet träna honom kan du uppnå en positiv effekt i alla affärer. Att komma bakom ratten varje dag kan en person bli en utmärkt förare utan att ha några talanger för det. Och den mänskliga hjärnan förändras samtidigt och anpassar sig till de uppgifter som han regelbundet måste möta.