Alkoholhaltig impotens


Alkoholhaltig impotens är en sjukdom i samband med överdriven alkoholkonsumtion. Förr eller senare har människor som missbrukar alkohol en allvarlig sjukdom i den sexuella sfären. Som regel är detta en störning i den sexuella sfären som påverkar män som missbrukar alkohol, i åldern 30 till 60 år. Alkohol bidrar till bildandet av tidig impotens, som kvalificerar sig som alkoholisk impotens.

Alkoholhaltig impotens kan behandlas. Vi har inte löst problem av detta slag. Men om en person vill bli av med alkoholhaltig impotens måste han genomgå en fullständig cykel av anti-alkoholterapi.

Alkoholisk impotens kallas en sådan grad av minskning av erektion, där patienten inte kan uppnå en ökning och elasticitet hos penis till önskad storlek. Impotens hos patienter med alkoholism uppträder vid andra eller tredje etappen av alkoholberoende. En alkoholist kan inte uppnå normalt samlag med en normal erektion i rätt volym.

På grund av den långa tiden att dricka alkoholhaltiga drycker i de centra som är ansvariga för upphetsning, liksom irreversibla förändringar uppträder i penisens kärl, som är extremt svåra att bota.

Det finns en utbredd missuppfattning att alkohol inte bara fungerar perfekt som orsaksmedel utan också ökar varaktigheten av samlag mellan en man och en kvinna. Det finns en rationell spannmål i denna åsikt, när en person dricker alkohol under en kort tid, ökar hans penis verkligen, och erektionen är mycket intensiv. Men med tiden observeras omvänd process. Alkohol försenar också uppkomsten av utlösning vid det första skedet av alkoholkonsumtionen.

Utveckling av alkoholhaltig impotens
Samlag under ett glas blir en vana för en person, han börjar känna sig trygg och bekväm. Med vidare användning av alkoholhaltiga drycker kommer lusten att engagera sig i sexuell kontakt mindre och mindre ofta, och sexuell funktion undertrycks gradvis.

Brott mot sexuell funktion kan detekteras hos 30-50% av patienterna som befinner sig i 1-2 steg av alkoholberoende. Då börjar människor känna en akut dulling av känslor under samlag. Formen på spermatozoa förändras, deras rörlighet minskar.

Erektil funktion förändras något hos den del av patienter vars alkoholism börjar i vuxen ålder och senare i livet. Alkoholism är särskilt farlig i tonåren. En kille som börjar dricka alkohol vid 15 års ålder blir insolvent som en man vid 25 års ålder och kan inte reproducera friska avkommor.

I händelse av att alkoholberoende är närvarande vid det inledande skedet av bildandet av ett gift par, uppträder en tydlig disharmoni i förhållandet mellan man och hustru efter 5-6 år. Detta beror bland annat på kvinnans sexuella missnöje.

Svartsjuka och alkohol
Alkoholister är mycket avundsjuka. Detta postulat är obestridligt. En alkoholist kan ordna en scen av svartsjuka med fysiskt missbruk vid den minsta förseningen av en kvinna från jobbet i 10-15 minuter. Detta beror på den inre rädslan för att förlora en kvinna.

Jalousi blir en källa till makens äckliga humör, hans misstanke, slöhet i sängen och aggression. Allt detta är resultatet av en känsla av underlägsenhet som en man och en minskning av självkänsla mot bakgrund av en progressiv social nedgång. En förändring i en alkoholists personlighet, hans aggressiva beteende blir ett tillfälle för en familjescen, och livet för en älskad från dessa skandaler blir en riktig mardröm och skräck.

Jalousi och rädsla för att förlora är de viktigaste ögonblicken i alkoholisk delirium, livet för en älskad blir helt enkelt outhärdligt för andra.

Behandling av alkoholhaltig impotens
Återställande av styrka är ett mycket viktigt steg i behandlingen av alkoholberoende. För att helt befria patienten från rädsla och självtvivel, för att återvända honom till en normal erektion, är det nödvändigt att ständigt övervaka den sjuka personens tillstånd. I 95% av fallen är erektil dysfunktion återhämtningsbar och behandlingsbar, men endast 10% av patienterna söker faktiskt hjälp från läkare och psykologer.

Anledningarna till att män inte går för frivillig behandling:

Ovillighet att inse svårighetsgraden av problemet
Modesty och feghet
Rädsla för att göra saker värre
Apati och andra psykiska problem
Brist på intresse för sex
Rädsla för själva behandlingen och prata med en specialist
Det finns ett antal tecken genom vilka det är möjligt att bestämma frånvaron av normal styrka hos en man med alkoholism.

Anledning till oro.


Undviker intimitet-kommer hem sent, sover på olika sängar, gömmer sina svårigheter.
Initierar inte samlag först.
Gömmer sig från förslag och tips om sex.
En partner kan hjälpa en patient att träna komplex och börja leda en hälsosam, sexuellt aktiv livsstil, men han själv måste vara aktiv för att söka hjälp från läkare och vidta åtgärder för att komma in i intimitet.

Missuppfattningar om alkohol impotens
Måttliga doser alkohol hjälper en person att fokusera på sex och få riktigt äkta nöje från samlag

Behandling av alkoholhaltig impotens

Om en person ibland använder små doser alkohol för att få fullständig avkoppling och skapa de mest bekväma förhållandena för sex, hjälper alkohol verkligen att slappna av och snabbt ta avståndet närmare om partnerna inte är bekanta med varandra. I händelse av att patienten dricker alkohol regelbundet är en minskning av sexuell lust helt enkelt oundviklig. I det här fallet är en person ständigt deprimerad av mängden alkohol som konsumeras och slappnar inte av under samlag.

Alkoholens roll för att minska erektionen
Studier har visat att länder med högsta nivå av alkoholism per capita, inklusive Ryssland, blir länder med högsta nivå av impotens. Varje alkoholpartner kommer att bevisa att alkoholkonsumtionen av hennes man väsentligt påverkat nivån på hans styrka och minskade lusten att ha regelbundet sex.

Vilka är förändringarna i kroppen som påverkar styrkan med regelbunden alkoholkonsumtion?

För det första påverkar alkohol de endokrina körtlarna: hypofysen, binjurarna, sköldkörteln, vilket stör hormonbalansen och påverkar prostata. Som ett resultat av en minskning av testosteronnivåerna störs Allmän sexuell aktivitet. Alkohol kan orsaka testikelatrofi, de blir fläckiga och svaga. Resultatet av en sådan negativ effekt på den manliga kroppen är manlig infertilitet, vilket allvarligt påverkar könskvaliteten.

För det andra påverkar alkohol den del av hjärnan som är ansvarig för upphetsning och nöje, vilket också orsakar frånvaron av en normal erektion hos en man. Och för det tredje ger en alkoholists deprimerade psyke inte fullvärdiga känslor av glädje under orgasm och fullbordandet av själva sexuella handlingen.